Kattentrimsalon 'Jack'

Specialist voor professionele vachtverzorging van je kat in Utrecht

Ervaringen van klanten

Super blij dat ik bij Ursula terecht ben gekomen. Voor het eerst sinds jaren bij een echte proffesional voor katten. Ursula legt alles uit, blijft rustig en resultaat is fantastisch. Autorit van 40 min meer dan waard.
Super bedankt ,ook namens Bommel!!
Thea 3-12-2019
Mijn poes Angel zat volledig in de klit en had enorm veel haar. Kon op kort termijn terecht bij Ursula. Ze heeft Angel vakkundig met veel passie en liefdevol getrimd. Had ik veel eerder moeten doen, heel andere poes nu in huis (super vrolijk) en geen losvliegende haren in huis.
Super bedankt Ursula, tot over 3 maanden!

Pieter 3-12-2019

Onze kat Piet kreeg op zijn oude dag (16,5 jr) een erg klitterige en stugge vacht. Ursula heeft hem met veel geduld en kennis gekamd en geschoren. Nagels geknipt, oren schoongemaakt. Hij liet het allemaal toe en gaf haar zelfs even (per ongeluk) een kopje. Zijn vacht glanst weer en hij maakt een blije ontspannen indruk. Heel blij dat ik hem meegenomen heb naar Ursula. Een aanrader!
Rachel 19-11-2019
Begin oktober ben ik met onze Britse korthaar Pearly, bij Ursula geweest. Pearly heeft een 2-zijdig karakter; heel lief voor ons maar wanneer haar dochter Layla een nestje heeft, 1x per jaar, dan schiet zij in de stress en valt ons en haar dochter aan zodra ze de kittens ziet/hoort. Door deze stress verzorgt zij haar vacht niet meer waardoor er klitten ontstaan. Wij mogen haar kammen, maar niet in de buurt van haar achterlijf. Hier zaten dus de grootste klitten. Ursula heeft haar op 2 plekken geschoren en daarna haar vacht grondig gekamd. Pearly toonde in het begin haar 'slechte' karakter maar had al snel door dat Ursula hier niet van onder de indruk was. Heel knap van Ursula dat ze Pearly tijdens de behandeling niet aankeek waardoor Pearly Ursula niet kon 'inschatten'. Afijn, aan het einde van de behandeling begon Pearly het zelfs fijn te vinden en hadden de 2 wel contact; Ursula kon haar zonder problemen aaien en kammen. De rust is weer in huis en Pearly loopt hier prachtig rond. Volgend jaar komen we zeker weer langs nadat het nestje van Layla het huis uit is. En als het nodig is, komen we eerder. Bedankt Ursula.
Trudy 21-10-2019
Vorige week met onze britse korthaar George bij Ursula langs geweest. Ze stelde hem erg op zijn gemak en uiteindelijk vond hij het heerlijk! Ze legde alles fijn en professioneel uit. Nu hebben we bijna geen haren meer in huis en onze lieverd is helemaal blij met zijn nieuwe vacht ;) Heel erg bedankt Ursula, je bent een topper!!
Zoê 2-10-2019
Wij hadden Ursula gevraagd onze kat van de enorme klitten in zijn vacht af te helpen. De enige oplossing was scheren. En daarna nog kammen. Wat een verlossing! Smeagol loopt veel lichter en vrolijker door het huis. Dankzij de goede zorgen en professionele handelen door Ursula. Dank!!
Lisette 1-10-2019
Klaas is weer helemaal het mannetje. Zijn vacht is mooi glad en al het vilt is eruit. Hoeft hij zich daar op zijn oude dag niet meer mee bezig te houden. Klaas is best een schuwe kat, maar onder de handen van Ursula is dat helemaal verdwenen. Hij heeft de gehele behandeling gelaten over zich heen laten komen. Dank Ursula!
Joanike 1-10-2019
Wij hebben Ursula hulp gevraagd bij onze boskat die vaak last heeft van klitten onder zijn oksels en liezen. Ursula heeft ze vakkundig weggehaald en onze kat is weer dolblij! Hij rekt zich weer fijn uit en vindt het korte haar op zijn buik heerlijk met de warmte buiten. Dank!
Laura 24-09-2019
Eerst mocht Dory de ervaring ondergaan, dankzij Ursula haar vakkundigheid heeft zij de behandeling super doorstaan! Dory was de eerste dag wat beledigd, maar geef haar eens ongelijk met een kaal kontje, nu mag ik haar overal weer aaien :-) Ciska was de volgende, ook zij heeft zich super gedragen.. Heerlijk dat ze er weer verzorgd uitzien en een stuk minder haren in huis achterlaten, maar het belangrijkst dat zij beter in hun vacht zitten (ragdolls). Erg blij mee en tot een volgende keer!
Cynthia 30-08-2019
Erg tevreden met de eerste kennismaking hier met onze pers Bommel. In het begin even wennen maar na 5 minuten pluis vrij te hebben rondgelopen zien wij weer een tevreden kat in huis.Erg bedankt en tot over een paar maandjes.
Latoya 20-08-2019
Hey Het is heerlijk geen haren en hij vind het zelf ook lekker hij heeft ons vergeven Ben er tevreden mee heel erg bedankt
Yasmin 20-08-2019
Na Zinzi is nu ook Chyba langs geweest bij Ursula. Een echte kater, want hij vond het iets minder fijn dan Zinzi. Maar hij liet wel alles toe. Hij ziet er netjes uit, zelfs de modder onder z’n poten weggehaald! Dank je Ursula, tot de volgende keer!
Marielle 18-08-2019
Wij zijn eind augustus met onze “zwerver” Jimmy bij Ursula geweest omdat Jimmy last had van teveel vacht , deze hij zelf niet weg kon krijgen. Spannend was het wel want Jimmy had al genoeg meegemaakt. Hij liet alles toe en op het eind viel hij zelfs in slaap! Hij is aanhankelijker dan ooit. Hij weet dat hij in goede handen is. Bedankt Ursula voor je goede zorgen.
Purnel Foppen 8-08-2019
Op 30 Juli langs geweest met moeder en zoon, Britse kortharen. Moeder wil absoluut niet geborsteld of gekamd worden:( vandaar mijn bezoek aan Ursula) was echt nodig. Kordate aanpak bij een behoorlijk paniekerige poes, ze wilde echt niet maar de ondervacht is er toch lekker uitgekamd door Ursula, lukt mij echt niet. Kater, ging iets makkelijker gelukkig maar het was ook zeker niet zijn hobby😰. Zeker moederpoes is goed opgeknapt en is weer lekker zacht zonder klitjes, super fijn.
Rebekka 7-08-2019
Hoewel mijn Brits Korthaar erg bang was, heeft Ursula hem zo op zijn gemak gesteld dat hij de behandeling gewoon toeliet. Ze stelde voor de volgende keer eventueel zijn buik te scheren omdat hij het plukken daar niet toeliet. Ik heb gezegd dat ze dat ook meteen mocht doen, en gelukkig! Ziet er wel een beetje knullig uit (hoewel je ‘t van de zijkant niet ziet hoor), maar mijn kat lijkt veel relaxter en lekkerder in zijn velletje. En ik ben heeeel blij dat ik van die overtollige haren in huis af ben! Ik kom zeker terug.
Suzanne 3-08-2019
Zinzi (Maine Coon 8 jr) ziet er super netjes uit! Ook anderen valt het op. Je stelde haar goed op haar gemak, en hierdoor kon zij al snel ontspannen. Ik merk aan haar dat ze blij is! En nu al minder haren in het huis, dus baasjes ook blij! Nu Chyba (Maine Coon 8 jr) nog, tot snel!
Mariëlle 26-07-2019

Ursula heeft Toby (2 jaar, kortharig) heel lief en geduldig geholpen! Tussendoor een hoop uitleg gegeven over wat zij aan het doen was, wat ik heel prettig vond. Veel minder last van mijn allergie nu de onderwol eruit is en Toby vindt het heerlijk zo met het warme weer! Wij komen zeker terug :)

Michelle & Toby 26-07-2019
Inmiddels is onze Maine Coon alweer 2x keurig gekapt door Ursula. De eerste keer hadden we 'm net en was het een uitgebreide sessie door behoorlijk wat klitten, nu was het meer "bijpunten". Door de rustige en vakkundige benadering onderging hij de behandelingen prima, en was erna ook relaxed. We komen zeker terug!
Keessie 23-07-2019
Lev (3 jaar, Maine Coon), is erg blij met zijn geschoren buikje en korte broek. Hij voelt zich vrijer en kan goed bewegen. Idd als was erg lief voor hem en stelde mij ook op mijn gemak. Wat ik erg leuk vond is dat zij alles uitlegde wat zij deed.
Kim 11-07-2019
Noa en mika,(2 engelse korthaar) waren erg blij dat hun te dikke vacht weer teruggebracht is naar normale proporties. was wel lekker met dat warme weer. Ursula deed dat liefdevol en vakkundig. de volgende afspraak reeds gemaakt.
Henny 4-07-2019
Jimmy, een jonge kater vol met hormonen, maakte het Ursula niet makkelijk! Zijn hele buik, 'billen' en achterpootjes moest geschoren worden. Gelukkig was hij in eerste instantie nog wat beduusd. Maar tegen de tijd dat het kammen aangebroken was, was Jimmy er wel klaar mee ;-) Maar Ursula wist hem met wat rustpauzes tussendoor, toch de hele behandeling te geven. Heel knap! Haar rustige uitleg aan mij tussendoor was ook erg prettig! Je merkt dat Jimmy letterlijk en figuurlijk beter in zijn vel zit nu de vervilte plekken op zijn buik weg zijn. En het was extra koel de afgelopen zomerse dagen! Vandaag zelf de kam weer ter hand genomen (tip: met leren bbq-handschoen aan) en dat ging best prima, ondanks dat ik er wel wat schrik van had van te voren. Nu goed bijhouden en af en toe terug voor een opknapbeurt bij Ursula! Tot dan!

Karin 2-07-2019

Wat een ontzettend fijne ervaring heb ik vandaag gehad met mijn kat. Ursula weet precies wat ze doet en is geweldig met het gerust stellen van je kat. Mijn kat Rozijn heeft de behandeling van een uur gemakkelijk volgehouden. Ze was compleet op haar gemak bij Ursula. Het resultaat is ook super. De kat is weer helemaal opgefrist en verlost van haar dikke vacht. Ik kom zeker terug!
Anneroos van Maanen 29-06-2019
Boeddha voelt zich weer helemaal tip top en haar baasje ook. Het warme weer kan hij na jouw behandeling weer gemakkelijk aan. Boeddha voelt zich bij jou op zijn gemak en ik dus ook. Over een paar maanden komen wij graag weer op bezoek. Tot dan !!!!
July 29-06-2019
Zoals alle andere lovende stukjes hier... stop verder met zoeken.. wat n kanjer is Ursula! 
M-C Harley heeft een grote behandeling gehad, hier en daar een miauw maar verder kon Ursula vakkundig haar werk uitvoeren. Uurtje was zo voorbij!  Fijne en snelle communicatie en goede tips.
Wij genieten weer van een mooi, verzorgde Harley. Ursula bedankt!
Marianne en Henk 27-06-2019
Hallo Ursula’s, Ik wil je graag als baasje van Romeo, Barrabas en Angel erg bedanken voor de behandeling. Vooral nu met dit warme weer zijn zij je erg dankbaar voor de behandeling. We zien je graag over 3 maanden weer. Ik heb alle vertrouwen in jou en dat zegt heel wat 😻 Heel erg bedankt !!

Ans de Bruin 25-06-2019

Bedankt voor je mailtje :-). Het gaat heel goed met onze kat Noa. Ik heb het idee dat hij actiever, vrolijker en toegankelijker is. Eet ook stukken meer. Dus jouw behandeling van o.a. weghalen vilt was zeer succesvol. Heel erg bedankt!!

Corsiva 19-06-2019

ben heel blij met de behandeling van tijgertje ,zag er best tegen op omdat deze lieve poes al 19 jaar oud is.maar dankzij de liefdevolle behandeling van ursula en mijn goede vriendin ineke loopt ze weer vrolijk rond.kan haar iedereen aanraden .bedankt
Marja 13-06-2019
Heel tevreden over de behandeling van onze kat Natsu. Hij is echt opgeknapt. Hij heeft weer meer energie en ziet er heel mooi uit. Professionele en diervriendelijke aanpak. Ik kom zeker terug en neem dan onze andere kat ook mee voor een behandeling.
Laurence 12-06-2019
Na de behandeling van Ursula’s ziet onze kat er weer prachtig uit. Ze houdt niet echt van kammen en tutten maar heeft wel halflang haar waardoor er snel klikten komen in haar vacht. Na de behandeling (die ze overigens heerlijk vond) is ze weer klit en haarvrij .
Ik kom zeker nog een keer.
Monique 12-06-2019
Heel erg tevreden met de behandeling van mijn twee katten Jaya en Jägo. Na wat vervelende ervaringen bij een vorige trimster nu ontdekt hoe het ook kan. Heel vakkundig te werk, stelt de dieren op hun gemak en dat alles zonder narcose terwijl dat volgens de vorige trimster absoluut nodig was. Nu was het een fluitje van een cent! Eenmaal thuis waren ze zo weer gewend. Heel fijn en heel hartelijk dank!
Nina 11-06-2019
Ja hij ziet er weer lekker fris uit onze tijger.En dat op zijn leeftijd hij is namelijk al 18 jaar ik hoop tot de volgende keer .
Betty 8-06-2019

Onze kat Sendo is een bange, voorzichtige poes en zij vindt aanrakingen niet altijd even fijn. Ursula was vanaf het eerste moment voorzichtig en lief in het contact. Dat heeft geholpen, want Sendo ziet er weer fris en verzorgd uit. Ursula is professioneel, ze legt alles uit en maakt fijn contact met het dier & de baasjes. Wij komen zeker weer terug!

Marianne 7-06-2019
Ik ben nu twee keer met mijn kortharige lapjeskat geweest en ben zeer tevreden. Ik vroeg me de eerste keer af hoe ze het in vredesnaam voor elkaar zou krijgen want mijn kat heeft er een hekel aan, maar Ursula gaat er heel goed mee om. Na de trimbeurt zit ze weer lekker in haar vacht en heeft ze geen last van haarballen meer.
Sanne 5-06-2019
Voor het eerst met onze kat langs Trimsalon Jack gegaan en het zal zeker niet de laatste keer zijn. Ursula wist Mr. Kitty, die zeker niet makkelijk is, verbazingwekkend rustig te houden tijdens de trimbeurt en wist precies wat ze deed. 10/10
Bram 4-06-2019
Na 21/2 jaar weer met mijn kat Fietje, Main Coon, naar Ursula geweest. Wat heeft zij de kat weer goed verzorgd. Klitten eruit, vacht uitgedund, Fietje ziet er weer jaren jonger uit! Daarnaast nog super goed advies gekregen voor mijn dochter, Wat wil je nog meer;)
Angela Twigt 25-05-2019
Afgelopen Donderdag voor het eerst met mijn Ragdoll bij Ursula geweest. Een super goede ervaring, Ursula werkt netjes, rustig en schoon! Mijn katertje James was ook heel relaxt bij haar, we blijven zeker komen! Echt een aanrader 😊
Samantha 25-05-2019
Beste Ursula. Onze Luna is weer blij! Zichtbaar opgelucht heeft ze in de tuin liggen chillen. Dank je wel. Wij komen zeker terug!
Groet Anke Kemman
Anke Kemman 23-05-2019
Omdat mijn lieve heilige Birmaan veel klitten had, zocht ik een trimsalon. De website sprak mij aan en ook de manier van communicatie. Xushi vond het natuurlijk niet echt leuk om in een mandje vervoerd te worden en dan ook nog eens door een ‘ vreemde ‘ behandeld te worden. Maar juist mede door Ursula deed Xushi het goed voor de eerste keer. Wat is ze lief voor de kat en wat wist ze er veel van af. De kat zag er na afloop weer prachtig uit en voelde heerlijk zacht. Ik nam mij voor om in de zomer zeker weer terug te komen. Helaas heb ik mijn beestje veel te jong moeten laten inslapen. Ik wilde toch even mijn ervaring delen mede omdat ik dit ook beloofd had aan Ursula.
Nelleke 11-05-2019
Na een forse scheerbeurt van mijn Syberische boskat Leo is hij weer zonder vilt en klitten. Hij ziet er even niet uit maar dat maakt hem niet uit hij kan weer overal bij. Hij laat zich nu wel rustig kammen dus hopelijk word het niet meer zo erg. Zijn zusje Dushi was er minder erg aan toe en kon gewoon gekamd worden. Wij zijn zeker over 3 maanden weer terug bij Ursula want het scheelt ook erg met de haren in huis.
Marian Biemans 27-04-2019
Ursula ben zo blij dat ik met mijn 2 heilige birmanen weer naar jouw trimsalon kon gaan. Ze zien er weer goed uit. Helemaal top. Je hebt veel inhoudelijke kennis, gaat heel goed om met de katten. Graag kom ik weer aan het einde van de zomer.
Wia van der Veen 26-04-2019
8 April was de afspraak bij Ursula met broertje en zusje Jip & Janneke. Had zelf al besloten dat Jip als 1e zou gaan want hij is redelijk sterk en strijdbaar🙀💪..ja..vond Ursula ook. Onderwijl aan Jip werkend legde Ursula van alles uit..zij was gekleed in leer..t/m handschoenen toe en een sterk schort..ervaring??!! Ik kreeg ook een schort om evt een handje bij te springen. Wat vlogen de vlokken om ons oren zeg..Jip en zijn zusje Janneke, zijn een mengeling van Main Coon en Turkse Van..denk ik. Zij hadden al 'een leventje' achter de rug: zij kwamen uit Griekenland, als 4 mnd jonge beestjes. Liefdevol is hun moeder gevangen in een tuin, waar zij vaak eten kreeg, van een Griekse mevr. Deze vrouw verzorgd, ook via de dierenarts, straatkatjes; paspoort, chip, alle injecties en die tegen rabiës. Je bent als straatkatje nog erger dan een mug .je betekent gewoon NIETS!! Daar denkt de Griekse mevr en haar broer, gelukkig anders over; zij hebben in de bergen, kooien gemaakt, uitgehakt uit de rotsen en verzorgen deze diertjes, totdat zij geplaatst kunnen worden. Daar helpt een Nederlandse vrouw aan mee, ze is vriendin en zelf half Grieks en heeft ook een aantal katten thuis, vanuit daar. De moeder van mijn katjes, bleek dus zwanger te zijn en werd opgenomen. De bevalling kwam op een gegeven moment en ze gaf het leven aan 5 kittens. Janneke scheen de jongste en de kleinste te zijn maar was..en is nog..super waakzaam zijn.. als er iets niet klopte, zette zij een keel op. Onderzoekend als kittens nu eenmaal zijn, uitte Jip zich als een plomperikje😉🙄😶 en zocht z'n weg... Alle kittens zijn naar NL meegenomen door vriendin uit NL. Toch een enorme belevenis in een vliegtuig😮 Het adresje (van deze mevr) wat ik tegenkwam in Leiden (mijn geboortestad😀) vond ik gelijk heel betrouwbaar.. alles zag er verzorgd en schoon uit op de foto's en toen wij letterlijk naar binnen gingen, nóg beter! Voelde direct een fijne sfeer en mevr sprak heel lief over haar eigen katten en degenen..die van ons zouden worden🥰 Zij had ze boven op een ruime lichte zolder..apart van haar volwassen katten.. Haar katten waren open en vriendelijk en 1 met 3 pootjes, die zij ook opgenomen had.. Ik keek naar hun pels en ogen..alles glansde...dat hebben katten, die lief en goed verzorgd worden. Wij naar boven en wat we daar zagen. 2 wit/zwarte stuiterballetjes...zooooo leuk!! Wat was dat een grote zolder voor hen zeg...en ook nog mogen spelen op het 2 Persoons bed😃😋 De mevr had deze 2 bij elkaar gehouden. Zij wist dat we graag 2 kittens wilden. Verkocht .letterlijk en figuurlijk!!! Alles qua financiën kwam overeen met onze dierenarts...we kregen het paspoort en wat voedsel mee. En zo werd huize Elshoff, verrijkt met 2 lieve pluizebollies🙃🥰🤩💕🐈🐈 De strijd/verzet ..gewoon voor het onbekende..werd wat feller en Ursula toonde spierballen...ik hielp 1 keertje mee. Janneke zat rustig in haar bakkie..trouwens geen goed plan geweest, om ze beiden apart te vervoeren...ze zaten altijd bij elkaar..ik dacht; ik geef ze de ruimte..ieder in een apart bakkie...fout..we hadden 'een koor'🙀😿😾 achterin 🙉 pfffff... Op de terugweg..saampjes.. in groter bakkie die we al hadden, op mijn schoot, de riem van de tas, vastgemaakt aan de handgreep, boven de deur vd auto. Nou ja...uiteindelijk Jip klaar en hij mocht los in het praktijkkamertje...helemaal geweldig.. even nog op zijn hoede..daarna overal snuffelen en exploren.. Tussendoor haalde Ursula steeds de haren weg. Janneke aan de beurt en zij was meer submissive..ook..leek..sneller klaar dan Jip. Net als bij haar broer ook de oortjes en nageltjes gedaan. Al met al.. de haren..wol..ze waren lekker luchtig geworden..buikje kaal....rest normale lengte geknipt. De dag erna waren ze nog wel moe en opvallend rustig. Nu..8 dagen verder is Jip...ietwat meer bereid, als de sfeer goed is...dat ik echt mag aaien over zijn buikje.. vóór het knippen mocht dat echt niet.. Janneke vindt het heerlijk overal..ze gaat ervoor liggen zelfs 😊 Heb minder haarverlies..ga nu de grandfoulards verwisselen van de bank...zal ik dat nog meer merken! Ja...er komt een nieuwe afspraak over 3 a 4 maanden...dit valt op .lekker vd poesjes en lekker voor ons....want witte haren zijn🙊 de meest opvallendste..🙈 Bedankt Ursula voor de fijne behandeling😊💕🐈💕🐈💕
Saskia Elshoff 16-04-2019
We hadden onze volwassen Maine Coon nog maar net drie weken als herplaatst. Ze had nogal wat vervolging op de buik en achterpoten. Ze vond het duidelijk geen goed idee als ik daar aan prutste. Gezien de mate van vervilting en mijn gebrek aan ervaring maar op goed geluk naar Ursula gestapt. Die dichtte poes een stevig karaktertje toe gezien haar overduidelijke gemopper en verzet. Voor Ursula's doortastendheid en beslistheid was ze echter geen partij. In no time was ze gekapt en geschoten. Een paar kale plekjes moest ze daarbij voor lief nemen. Door die vervilting was kammen of plukken geen optie meer. Beslist, doortastend maar toch OK voor poes want ze heeft niet één keer uitgehaald en liet zich direct weer aaien.... Klaarrrrr.
Koos 15-04-2019
Het was voor onze kortharige Hippy de eerste keer bij de trimsalon. Ursula heeft ons tijdens de behandeling alles keurig uitgelegd, heel fijn! Hippy was heel zenuwachtig en onrustig tijdens de behandeling maar het is Ursula toch gelukt om hem te trimmen. Dank hiervoor! Hippy is blij en wij zijn ook blij aangezien we nu geen last meer hebben van overmatig haarverlies in de woning. Groetjes, Mina
Mina 8-04-2019
Charlie (Witte Persian), zat op haar heupen onder de klitten. Ursula heeft op een goede en efficiente manier de klitten uit Charlie's vacht weten te halen. Ook werdt al Charlie's ondervacht (Wol) verwijderd, waardoor ze er stralend uitzag en wij voor een lange periode geen last hadden van haar! 100% goede ervaring. Gaan zeker terug.
Groetjes Kellg
Kelly 26-03-2019
Moby (kruising Britse langhaar en Maine Coon) had veel last van haar lange haren. Er bleef van alles in hangen en ze had last van klitten. We zijn nu twee keer langs geweest bij Ursula en zijn erg tevreden! Ondanks dat Moby flink tegenspartelde, heeft Ursula voor een prachtig resultaat gezorgd. Vooral het advies en de uitleg over de behandeling vind ik erg prettig. Zo weet je waar je aan toe bent. Wij komen zeker vaker langs!
Anna 12-03-2019
Onze kat Wammes (kruising huiskat en Maine Coon - half lang haar) heeft enkele weken geleden een uitgebreide vachtbehandeling gekregen van Ursula. Ik ben erg blij dat we dit gedaan hebben. Wammes zit veel beter in haar vel / vacht en we hebben niet zo veel haren meer door het hele huis. Het 'korte broekje' was wel even wennen, maar het is veel fijner voor haar, omdat ze het nu gemakkelijker schoon kan houden. Ursula heeft het erg professioneel en met liefde voor de kat uitgevoerd. Wammes kan wel eens fel worden bij het kammen thuis, maar door haar op de juiste manier vast te houden, was het ook voor Wammes goed te doen! Samengevat erg tevreden en ik beveel Ursula van harte aan!
Erik 8-03-2019
Super blij met het resultaat! Baas (langharige pers) zat aardig in de klit. Nu ziet hij er weer netjes en verzorgd uit. Ook ging Ursula heel lief met hem om, waardoor hij de behandeling prima vond. Zeker een aanrader!
Merel 5-03-2019
Wij zijn heel blij dat Ursula het trimmen van katten weer heeft opgepakt! Onze Boots is in huis meestal een lieverd maar is met kammen en trimmen behoorlijk fel; op zijn zachtst gezegd is hij behoorlijk eigenzinnig. Met veel liefde, daadkracht en doorzettingsvermogen weet Ursula hem er desondanks altijd weer prachtig uit te laten zien! Boots is daarna - eenmaal thuis - altijd weer helemaal het heertje... Wij blijven graag bij Ursula langskomen!

Peter 19-02-2019

Voor mijn ragdoll en heilige birmaan gemaild welke behandeling het beste was aangezien ze op show gingen. Werd meteen gebeld en kreeg een eerlijk advies. Nu hebben ze 2 behandelingen gehad en SUPER tevreden. Beide hadden vertrouwen in Ursela.. ook ik kreeg goede uitleg! Kortom ga zeker een keer terug! Beide zien er goed uit!
Nathalie 11-02-2019
Khloe komt al sinds zij 6 maanden is regelmatig voor een trimbeurt bij trimsalon Jack. Ursula weet wat ze doet. Ze legt ook alles uit aan mij als baasje. Khloe komt meestal wat gespannen binnen. Ursula stelt haar gerust en gedurende de trimbeurt, wordt Khloe steeds relaxter. De trimbeurt duurt niet onnodig langer, dus minder stress voor het dier. Ursula heeft de nageltjes in enkele minuten geknipt. Ursula geeft goede tips en handigheidjes voor verzorging tussen de trimbeurten door. Khloe loopt na een trimbeurt zelfverzekerder en vrijer rond. Ze is ook meer speels. Daarnaast ziet ze er ook mooi en verzorgd uit. De salon ziet er ook altijd mooi en hygienisch uit. Ik blijf tijdens de trimbeurt erbij en krijg wat lekkers en wat te drinken. Door de break van Ursula, zijn wij bij drie andere trimmers geweest. We hebben het dus goed kunnen vergelijken. Ursula steekt er met kop en schouders bovenuit! We zijn ontzettend blij dat onze Khloe weer bij haar terecht kan. Prijs kwaliteit vergelijking is ook echt top! Je krijgt echt waar voor je geld. Dikke aanrader!!!
Tessy & Wieger & Khloe 2-02-2019
Altijd naar volle tevredenheid van mijzelf (en kat Django, Britse langhaar) bij Ursula langsgebracht voor plukken en deels scheren. Ervaring leert dat dit zonder twijfel de beste trimsalon in de regio Utrecht is.
Jaimy 26-01-2019
Wij zijn onlangs bij Kattentrimsalon Jack geweest met onze Ragdoll/Heilige Birmaan met heel veel vacht en we zijn erg tevreden over het resultaat. Onze pluizebol ziet er weer prachtig uit. Ook wist ze erg goed met de attitude van onze diva om te gaan. We hebben gelijk een vervolgafspraak gemaakt. Zeker een aanrader!
Jurian & Laura 24-01-2019
Ben zo blij dat ik na wat googlen direkt bij Ursula terecht gekomen ben, dit is onze eerste Maine Coon die inmiddels 12 maanden is, heel relaxed en kundig werd hij benaderd, geborsteld, gekamd, nageltjes geknipt....echt super. Heel relaxed op weg naar huis heeft Phoenix een super ervaring gehad voor zijn 1e keer bij Ursula. We komen graag bij haar terug.
Mieke 23-01-2019
Ik kwam al jaren bij Ursula met onze inmiddels overleden grijze Main Coon Tygo Wat een beleving voor onze Coon als voor mezelf. De rust en kennis die zij uistraalt over haar kattenvriendjes is fantastisch. Hier voel je de passie, kennis en de liefde in elke behandeling Inmiddels is Jack onze reus de eerste van de drie die ik weer meenam naar Ursula. Wat een topper alle twee trouwens Ben er weer zo blij mee en onze Jack, die was weer helemaal het mannetje in huis 😺 Zal zeker weer geregeld bij dr op de stoep staan voor een beauty behandeling voor onze 😻😻😻
Brigitte 19-01-2019
Na wat googelen op internet bij Ursula terecht gekomen en was benieuwd ivm mindere ervaring elders. Hier was het zoals je van een trimsalon mag verwachten. Hartelijk ontvangst, snel tempo en uitleg tijdens de behandeling en lief voor de poes, Heel fijn allemaal!! Zumba liet het allemaal toe en vond het stiekem wel lekker denk ik😉 Zij is er erg van opgeknapt en we komen over een paar maanden graag terug!!
Kitty 14-01-2019
Ik kom al een paar jaar bij Ursula,met mijn main coon Jones.. Ik ben echt super blij met haar. Jones van ons is toch een aparte. Maar Ursula stelt hem altijd op zijn gemak.ze heb een bepaalde rust over zicht waardoor de kat of poes zich erg op ze gemak gaat voelen.ik ben echt superblij met haar,en me Jones ook.bedankt voor alle goeie zorg
Ursula! Tot gauw weer.groetjes van al onze kattekindjes..

Sandra 11-1-2019

Wij zijn met onze main coon babbi bij Ursula geweest! Bij aankomst heel vriendelijk ontvangen.. wij zijn heel tevreden hoe ze te werk gaat.. en ze is heel aardig en lief. babbi voelde zich echt op zijn gemak bij der. Over 4 maandjes zie je ons weer :D

Samantha 9-1-2019
Ik ben met mijn Britse langhaar Molly bij Ursula geweest. Geborsteld gekamd en geplukt en ziet er weer geweldig uit. Ben zeer tevreden hoe ze te werk gaat. Kan haar zeker aanraden.
Steven 7-1-2019
Billie-Bob, mijn 1 jarige sibeer, is ontzettend eigenwijs en heeft een hekel aan kammen. Niet te doen, dus inmiddels had hij de nodig klitten op z’n borst en buik. Ursula weet van aanpakken, ze is lief maar ook standvastig en heeft alle klitten weg kunnen scheren. Hij was het er niet mee eens, maar stiekem voelt ie zich nu veel beter! (Ik zal m maar niet vertellen dat we in Maart weer gaan)
Kristen 6-1-2019
Bij aankomst zeer vriendelijk ontvangen, nam goed de tijd voor onze Maine coon en vertelt wat ze doet en waarvoor ze het doet. Een zeer positieve ervaring en we weten al zeker dat we vaker gaan als dat nodig is. Na de behandeling merkte we ook gelijk dat onze kat weer een stuk vrolijker was!
Myrthe & Wesley 28-12-2018
We zaten in een bijzondere situatie en Ursula heeft hier (gelukkig!) veel begrip voor..... Beatles (pers-achtige van +/- 9kg) wil nooit gekamd worden, is natuurlijk niet handig met lang en wollig haar?! Dit was onze eerste bezoek aan Ursula en het poezebeest was zeer onder de indruk van de houtgreep waarin hij werd gehouden. Resultaat was een hoop gejank en gejammer van de kat, maar het eindresultaat was de moeite waard! Geschoren en uitgedunde Beatles. Ik vind Ursula een fijne en rustige vrouw (denkt de kat anders over by the way!) en zeer kundig in omgang met mijn moeilijke kat. Erg bedankt voor de behandeling!
Nathalie 24-12-2018
Kattenvachten verzorgen is een vak. Ik heb grote bewondering hoe Ursula onze twee Siamese katten Pop en Beer heeft gekamd. Beide poezendames zijn dik tevreden met hun nieuwe kapsel en wij als baasjes ook.
Saskia 23-12-2018
Met tijgertje gaat het prima hij ziet er weer goed uit hij is weer klitvrij we zijn helemaal happy met jou Ursula.Hele fijne feestdagen.

Betty 21-12-2018

Ursula is een hele kundige kattentrimster die onze Binky - een Britse Korthaar- met liefde en aandacht heeft uitgekamd. Onze Binky kan zichzelf niet meer goed schoonhouden ivm een ontstoken bek, en zag er slecht uit. Ursula heeft met veel geduld en lieve woordjes het beestje onder handen genomen met als resultaat weer een schone en mooie vacht en een hele tevreden kat, en eigenaar! Super!
Rinske Koning 10-12-2018

Al acht jaar kom ik met mijn twee Ragdolls bij Ursula. Ik ben een bangerd want als ik de poezen wil borstelen dan blazen en happen ze naar mij. Normaal zijn ze heel lief en rustig maar van kammen en borstelen willen ze niks weten. Bij Ursula kunnen ze door de stress behoorlijk te keer gaan. Ik zit er dan bij met het zweet op mijn rug. Maar Ursula blijft altijd heel rustig, geduldigen en alert. Zij is heel erg bekwaam in het omgaan en behandelen van katten. Mijn beide poezen zien er na het pluk- en/of scheerbeurt weer fantastisch uit. Wat ik ook fijn vind van Ursula is dat zij niet normatief is. Geen gezeur over je moet het zelf ook een beetje bijhouden of iets in die geest. Tijdens behandeling van de poezen kletsen we gezellig heel wat af. Ursula let ondertussen heel goed op dat zij geen haal krijgt. Ze blijft rustig en lief naar de poezen (en naar mij). Al met al ben ik heel blij met Ursula en ik beveel haar bij iedereen aan.

Paula 10-12-2018
Vorige week met ons oudje (Loes, 16 jaar) bij Ursula langs geweest omdat ze haar vacht niet meer goed kan verzorgen en veel klitten had. Het is een felle tante, haar zelf kammen thuis lukt ook niet, dus ik zag er een beetje tegenop. Maar wat deed Ursula het allemaal rustig en kundig. Onze Loes was er heel rustig onder, af en toe wat gemopper, maar het ging veel beter dan ik had verwacht. Nogmaals dankjewel!
Wij komen zeker terug.
Mary-Lene 3-12-2018
Wij (de gebroeders Snow & White) komen al een flinke tijd bij Urs! Elke keer komen we weer heerlijk verzorgd thuis en voelen we ons weer 100% maine coon. Dat baasje van ons vindt het blijkbaar ook wel fijn dat hij minder hoeft te stofzuigen. Ik (White) blijf trouwens stug mijn reismandje vol poepen uit protest tegen de auto rit, maar blijkbaar heeft mijn baasje daar schijt aan. Elke keer wordt ik gewoon helemaal schoongemaakt als ik er ben! Wij hebben weer zin in morgen!

Jeffrey 28-11-2018

Onze oude dame krijgt het helaas niet meer voor elkaar om zelf haar vacht goed te verzorgen: In het verleden kwam ik bij Ursula met een Britse Langhaar en dat beviel heel goed. Toen ik vernam dat Ursula haar oude passie weer had opgepakt, heb ik meteen een afspraak gemaakt. Ursula heeft met veel geduld, aandacht en liefde onze dame helemaal uitgekamd en aan de achterzijde wat korter gemaakt zodat haar vacht minder kan gaat klitten en knopen. Dank je wel!
Barbara 26-11-2018
Onze poezenkindjes Moyce en Noefie (Maine Coon x Noorse Boskat) kwamen al bij Ursula op haar vorige locatie. In de tussentijd hebben we zelf de kam en tondeuse ter hand genomen, maar verzuchtten steeds: Ursula deed dat een stuk sneller en beter! Wat zijn we blij dat je weer in bedrijf bent! Tot snel!
Désirée 20-11-2018
Onlangs onze Bengaalse kater 'Benji' laten trimmen omdat zijn vacht flink aan het vervilten was (vooral z'n kont, vanaf z'n middel..). Dit was de eerste keer voor 'Benji' en Ursula was super aardig voor hem! Na het trimmen even flink de voorkant van zijn lijf gekamd en toen voelde ook dat weer zijdezacht aan. Misschien ook onze Abesijnse poes maar eens laten kammen..
Arco 20-11-2018
Ursula is een enorm lieve vrouw met veel kennis en passie. Het is te zien dat ze dit werk met veel plezier doet. Mijn Maine Coon kater Bobby zat onder de klitten en dit was zijn eerste keer bij een trimsalon. Wat een uitkomst. Ik voelde me erg op mijn gemak en Ursula legde alles erg duidelijk uit. Ik kom hier binnenkort weer terug!
Romy 14-11-2018
Ik ben vrijdag voor het eerst langs geweest met mijn grote enorme fluffy Ragdoll kater Thom. Thom was nog nooit zo uitgebreid geborsteld of überhaupt geschoren dus dat was even wennen. Echter vond Thom het over het algemeen allemaal wel prima. Dat kwam ook door de manier waarop Ursula met hem om ging. Ze legt inderdaad ook een hoop uit over de vachtverzorging en heeft duidelijk verstand van zaken. Ze gaat snel en vriendelijk te werk en stelt de kat (en soms ook het baasje) gerust ;-). Ik vond het fijn dat om te zien hoe vriendelijk Ursula met Thom om ging en hij was toen het klaar was ook meteen relaxed. Dus absoluut geen traumatische ervaring, Thom zit er nu weer tiptop uit. Ik raad deze trimster absoluut aan omdat erg lief is voor de kat, snel werkt en dit ook goed doet.

Vera 13-11-2018

Al heel wat jaren komen we met onze pers Juultje bij Ursula. Nadat ze gestopt was op de oudje locatie en een jaartje ertussenuit was, waren wij tamelijk wanhopig, want niet iedereen heeft dezelfde feeling als Ursula!!! Dolblij waren wij dat ze weer gestart is!!! Juultje is weer helemaal gelukkig en wij ook😉
Corine de Wilde 12-11-2018
Wij zijn al meerdere malen met onze kat Tommie bij Ursula geweest en zijn erg tevreden. De behandeling werkt erg goed tegen het verharen. Daarnaast is Ursula een van de weinige die het af en toe pittige karakter van onze kat aan kan.
Renate 5-11-2018
Het was de eerste keer dat ik met mijn lieve Maine Coon, genaamd Beer, naar de trimmer ging. Na een speurtocht op het internet kwam ik bij Kattentrimsalon Jack uit. Ursula werkt aan huis en heeft een grote liefde voor katten. Dit is dan ook te merken aan hoe ze met Beer om ging. Tijdens de behandeling legde ze van alles uit over de vacht, wat erg fijn is voor een eigenaar. Ondanks dat Beer vaak erg bang is, was hij op zijn gemak bij Ursula. Ik raad Ursula bij iedereen aan. Los van de fijne ervaring, ziet beer er weer mooi uit en is de losse ondervacht verwijderd.
Sonja 18-10-2018
Dit was de eerste keer bij een kattentrimsalon. Mijn kater Seth vond het erg spannend en ikzelf zag er ook tegenop. Gelukkig weet Ursula precies hoe ze met een kat om moet gaan zodat het een positieve ervaring wordt! Ze heeft veel kennis en ging ontzettend liefdevol met Seth om. Seth heeft geen klitten meer en verhaard nu nauwelijks. Ik zou Trimsalon Jack bij iedereen aanraden. Dankjewel Ursula!
Keri 12-10-2018
Kammen vindt mijn Ragdoll James maar niets. Het uitzuig-systeem wat Ursula gebruikt is echt een uitkomst. Ursula weet wat ze doet, heeft onze James liefdevol onder controle. Qua haar is er een hele James uitgekomen, James rent weer het hele huis rond. Hij is er zo van opgeknapt!! Super bedankt

Karin 10-10-2018

Dit was de eerste keer voor ons in de kattentrimsalon. Hebben een Main-Coon van 2 jaar zat vol met klitten. Ursula heeft alles goed uitgelegd, werkt zeer hygiënisch, vol passie en zeer liefdevol voor onze 'moeilijke' kater. Geen rondvliegende haren meer in huis, geen klitten en onze Main-Coon is weer helemaal happy, net als wij.
Tot de volgende keer!!
Ester & Jan 9-10-2018

Onze Khloe ziet er weer prachtig uit. Ze beweegt zich weer lekker zorgeloos rond, zonder teveel haar. Combi gedaan van scheren en plukken. Resultaat is top. Verschillende trimmers geprobeerd, maar over niemand zo tevreden als Ursula. Ursula weet wat ze doet en past zich aan de behoefte van Khloe. Khloe voelt zich op haar gemak. Topper!

Wieger & Tessy 4-10-2018

Bloepie de Maine Coon krijgt op een gegeven moment klitten en dan zeg ik tegen hem: het is weer tijd om naar Ursula te gaan, waar hij zojuist ook weer zo liefdevol, met alle zorg en aandacht is behandeld. Ursula ik ben dolblij dat je dit kan en doet en met weer zo'n mooie website opnieuw van start gaat. Dit werk is je geluk, dat is heel goed te merken. Niemand die zoveel kwaliteit op dit gebied in huis heeft en met zoveel liefde mijn poezenkinderen kan verzorgen. Dank je wel.
Thea 26-9-2018
Onze kat Vincent werd altijd door Ursula geplukt op haar vorige locatie. Hij is niet de makkelijkste, maar Ursula wist hem altijd op z’n gemak te stellen. Nadat ze tijdelijk gestopt was hebben we wat alternatieven gezocht, maar niemand wist zo goed met Vincent om te gaan. We zijn dan ook erg blij dat we weer terecht kunnen. Vincent geniet weer van een zachte vacht en wij hebben een huis vrij van rondvliegende haren!

Sander & Vicky 24-9-2018

Beste Ursula,
Pepper's vacht ziet er heel goed uit en is nadat hij door jou is behandeld weer een blije kat en is veel levendiger en voelt zich als een veertje! Hij vliegt door het huis heen, om je dood te lachen!
Wij zijn echt blij dat je weer bent begonnen!
Succes met de trimsalon en tot over een paar maandjes.

Kim & Eddy 14-9-2018